Leveringsvoorwaarden

LEVERINGSVOORWAARDEN

Prijzen en kosten De prijzen op www.dichterbeeld.nl zijn inclusief 9 of 21% btw en exclusief verzendkosten. Prijswijzigingen voorbehouden. Bij prijswijzigingen en/of – verhogingen gelden de tarieven die op dat moment op www.dichterbeeld.nl vermeld staan.

Bezorgadres en leveringsservice Bestellingen worden in Nederland geleverd voor €4,35 en in België voor €7,50. Verzending naar andere landen is in overleg mogelijk. Bij meerdere uitgaven in dezelfde bestelling worden de verzendkosten niet verhoogd.

Levering We doen ons uiterste best de bestelling met de grootste zorgvuldigheid uit te voeren. 

Levertijd via de webshop ca. 3-5 werkdagen. We verzenden met PostNL. Waar mogelijk met brievenbus pakketten. Als je bestelling is verstuurd, krijg je een automatische mail.
* Als het een pakje is, staat er in de mail een track & trace nummer.
* Daar kun je eventueel ook een ander bezorgmoment kiezen. 
Geen mail gehad?  Graag een mail sturen naar: info@dichterbeeld.nl of bel (tijdens kantooruren) 06 28414784.  Nadat je een bestelling hebt geplaatst, kan het aflever- en factuuradres daarvan helaas niet meer gewijzigd worden. Postcode of huisnummer verkeerd ingevoerd? Neem contact met ons op proberen we het samen te wijzigen.

Totstandkoming van de overeenkomst DichterBeeld heeft het recht een bestelling te weigeren of aan de levering bijzondere voorwaarden te verbinden.

Betalen De bestelling kan direct met IDeal (NL) of Bancontact (BE) worden afgerekend.  Voor verkoop via winkels kunnen betalingen in overleg en per factuur.

Herroepingsrecht Voor alle aankopen geldt een zichttermijn van 30 dagen. Dit is de periode van het herroepingsrecht; dit betekent dat de klant de bestelling zonder reden kan retourneren of annuleren. Wel zijn de kosten van het terugsturen voor rekening van de klant. Alles moet onbeschadigd en ongebruikt zijn, in oorspronkelijke staat en in oorspronkelijke verpakking. Als het niet in de originele verpakking retour komt, brengen we de kosten in rekening die we maken om het weer in originele staat terug te brengen. Met een kopie van de aankoop e-mail van DichterBeeld kan de bestelling dan worden teruggestuurd naar: DichterBeeld, Bovenmaat 41, 7772 JG Hardenberg.

Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort. Mocht de bestelling verkeerd bezorgd zijn of naar het verkeerde adres verstuurd, betalen wij de kosten van het retourneren. Dit geldt alleen voor uitgaven gekocht via de website www.dichterbeeld.nl. Bij klachten over aankopen uit een winkel, contact opnemen met de winkel waar ons product gekocht is.

Transportgarantie Alle zendingen zijn verzekerd. Als vóór het openen van het pakje schade wordt geconstateerd aan de verpakking, neem dan contact met ons op. Ongebruikte beschadigde artikelen worden dan kosteloos vervangen. Als het pakket al is geopend op het moment dat u de schade constateert, gelden de gewone regels van terugsturen.

Niet tevreden of een advies voor DichterBeeld? 
We doen ons uiterste best de bestellingen zo nauwkeurig mogelijk te verwerken. Maar we kunnen natuurlijk iets over het hoofd zien of er kan iets misgaan. Als dat het geval is neem dan contact met ons op. Samen zoeken we naar een oplossing. Het is wel belangrijk dat de klacht binnen 2 weken na de besteldatum wordt gemeld. Een klacht wordt altijd zo snel mogelijk behandeld en in ieder geval binnen 14 dagen na melding. Een klacht kan worden gemeld per mail: info@dichterbeeld.nl eventueel voorzien van beeldmateriaal.